AKTUÁLISHÍREK

1

Ahogyan azt már  ̶s̶o̶k̶a̶n̶ ̶t̶u̶d̶j̶á̶t̶o̶k̶ mindenki tudja Fresh Prince szeptember 25-én Budapesten tartja a születésnapi buliját a Bazilikánál.

 

A világsztár szeptember 25.-én ünnepli 51. születésnapját, és ezért úgy döntött, hogy kishazánkba látogat a Gemini Man film premierjére és utána a fővárosban tart egy nagy bulit. A rosszfiú ezt a facebookon jelentette be, hogy jövőhét szerdán élőben is fellép a Szent István Bazilika előtti téren régi zenésztársával DJ Jazzy Jeffel.

„Budapest! Jövő héten újra jövök, hogy megünnepeljem a szülinapomat! DJ Jazzy Jeffet is viszem magammal. Szeptember huszonötödikén élőben lépünk fel a Bazilikánál, ahol az új filmembe, a Gemini Manbe is belepillanthattok. Ott találkozunk”  

Smith legutóbbi budapesti látogatása igen emlékezetesre sikeredett, tavaly júliusban ugyanis az In My Feelings-challenge kedvéért felmászott a Lánchíd tetejére és táncolt egy kicsit a magasban.

Az élő koncert pontos időpontja még nem tisztázott, az viszont biztos, hogy Király utcai közösségi terünkbe térünk be, remélhetőleg sokatokkal egyetemben!

Az italválaszték kvalifikált, a személyzet bájos, a zenei felelősünk pedig DJ GYöReMiX! lesz, aki egy exkluzív '80-as / '90-es éveket megidéző Real HipHop szettel készül! 


🎁 A belépés természetesen díjmentes.

Találkozunk a koncert után, várunk mindenkit nagy szeretettel!
1077 Budapest, Király utca 77. I ROOTS Budapest
⏰ 21:00 - 23:59

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now