AKTUÁLISHÍREK

3

Eve visszatért az első új dalával, a 2013-as album, a Lip Lock megjelenése óta . Az új dal „Reload” néven szerepel, és vendégül látja a japán táncszínház előadóját, Konshens-t. Nézzd meg alább.

A Ruff Ryders First Ladyje, vagyis a pitchforki Eve 1999-ben debütált a Let There Be Eve című albumával. 1997-ben kezdte Eve az ígéretes karrierjét és szinte majdnem kisiklott a Detroitból származó szőke fehér fiú Eminem miatt. Tinédzserként elkezdett szórakozni a zenével, de csak jóhiszeműen folytatta ezt a dolgot, miután véletlenül találkozott Mase-vel egy bronxi sztriptíz klubban. 

"Aznap éjjel körbevitt, és egész éjjel rappeltem, amíg a nap fel nem kelt" - emlékezett vissza a közelmúltban. „És soha nem tértünk vissza a klubba.” 
Egy újabb váratlan találkozó után, Dr. Dre-vel az Aftermath lemezkiadó ügyvezető igazgatójával, Los Angelesbe repült, hogy Eve meghallgatásra menjen és nagyjából azonnal aláírt neki a helyszínen. Nyolc hónappal az együttműködés után Dre találkozott Eminemmel, és Eve-t csomagolásban küldték is Phillynek.

1998-ban, ugyanebben az évben a Ruff Ryders fő rappere, DMX kiadta két mára már platina albumát, és Eve munkába is állt. Az első a Bulworth filmzenei albumán szerepelt Eve of Destruction számával. Ezután következett 1999-ben Erykah Badu mellett a Roots közreműködésével, a „ You Got Me ” -val, és csatlakozott a Blackstreethez, Janet Jacksonhoz és Ja Rule-hoz a „ Girlfriend / Boyfriend ” számában, a ravasz és csábító füstölős-rap anyagával. Eve első megfelelő kiadása, a homályos salsával ihletett “What Ya Want”, Dru Hill-el az E-MU szintetizátoron egy eleven latin alapbeállításra épült, és hamarosan feltörte a Top 40-et is.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now