AKTUÁLISHÍREK

6

Egy ember, aki kis bottal járt, a hollywoodi csillagot, Sandra Bullockot követte, és megtámadta a Los Angeles-i rendõrségi sztrájk során. Ezt a TMZ szerdán jelentette be.

 

Joshua James Corbetet 2014-ben tartóztatták le, miután betört Sandra Bullock West LA házába, miközben ő és gyermekei otthon voltak. Öt év próbaidőre ítélték és mentálhigiénés intézetben történő kezelésnek vették alá. A rendõrségi egyeztetés után halottnak nyílvánították szerdán nyugtázta a TMZ.

A weboldal szerint Joshua James Corbett kísértésbe esett a “női szervek” láttán és megpróbált újra a közelébe férkőzni a hírességnek. Ezután a bűnüldöző hatóságoknak történő átadása sikeresen lezajlott, mert Sandy ártalmatlanná tette a bűnözőt és nemsokkal ezután hívta a rendőrséget, akik letartóztatták. Szerda reggel érkeztek volna otthonába, hogy letartóztassák próbaidő megsértése miatt, de sajnos mire odaértek már késő volt.

 

Az LAPD megerősítette, hogy a 42 éves Corbett-et a lakóhelyén saját maga okozta sérülés miatt elhunytan találták, de nem árulták el, hogy hogyan halt meg. Jelentette be az ABC news...

Szóval akik azt hitték, hogy Sandy keze is benne lehet a dologban azok tévednek, mert az elkövető egy újabb pipának tekintette a megerőszakolásra váró hölgyemények névsorában. Még jó hogy van izlése az elkövetőnek, különben ki tudja lehet soha nem kapták volna el.

 

A támadó Joshua James Corbett
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now