AKTUÁLISHÍREK

14

Egy 45 éves férfi, aki az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály sorozat jelmez és ruhatár osztályán dolgozott, Josh Wallwork, a koronavírus okozta szövődmények miatt meghalt.

Az MSN szerint a híreket először csütörtökön (március 26-án) jelentette be Wallwork barátja, majd Warren Leight a Különleges ügyosztály felelős szerkesztője.

"Ma nagyon szomorú hírünk van" - tweetelt Leight. "Az egyik kollégánk és egy gyönyörű ember, Josh Wallwork elhunyt a Covid-19 szövődményeitől. Az előadóművészek és az egész csapat küldik szeretetüket és imáikat a családja és barátai számára. Szomorúak vagyunk."

Ice-T, aki több mint 20 éve játsza Tutuola nyomozót, retweetelte Leight kezdeti posztját, és arra célzott, hogy az embereknek sokkal komolyabban kell kezelniük a koronavírus járványt.

A Különleges ügyosztály-t nemrégiben meghosszabították még három évaddal. Ice-T társ-sztárja, Mariska Hargitay is szintén tiszteletét fejezte ki a közösségi falon, aki a mosolyára emlékezett.

„Megtört szívvel” - írta. „Nem hiszem, hogy valaha is láttam volna mosoly nélkül az arcán. Szeretetet és kedvességet hozott mindenhová. Mindig készen állt a viccre. A Különleges ügyosztály soha nem lesz ugyanaz. Hiányozni fogsz nekünk Josh. #Örökké a szívünkben."

Az Egyesült Államokban jelenleg több a COVID-19 esete, mint a világ bármely más országában. A CDC legfrissebb jelentése szerint 68 440 esetről számoltak be, és körülbelül 1000 haláleset történt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now