AKTUÁLISHÍREK

15

Ahogy a koronavírus járvány továbbra is pusztít, egyre több híresség lép fel, hogy segítsen. Legyen szó maszk adományokról a helyi kórházak számára, vagy monetáris segítségnyújtás, vagy zenét biztosítanak az Instagram Live partik számára. Mindegyik sztár saját maga próbál hozzájárulni, hogy könnyebben elviselhetőbb legyen a vírus elleni harc.

Kedden (április 7-én) Eminem bejelentette ingyenesen elérhető lesz a SiriusXM lejátszó és azon belül is a Shade 45 rádióállomása.

"A @ Shade45 legénysége segíthet megőrizni a józan észét" - fejezte be a posztot. "Jelenleg mindenki ingyen kapja a Shade 45-et, a teljes @SIRIUSXM hozzáféréssel együtt!" Beillesztette a linket, amely  ITT található.

Ahogy a képen is látható, az ingyenes ajándék május 15-ig lesz elérhető.

A Shade 45 először 2004-ben kezdett el sugározni és Em kedvenc művészeinek mosodai listájából játszák a zenéket, többek között 50 Cent, Kendrick Lamar, Dr. Dre, a Tech N9ne és Schoolboy Q található a széles rappertoárban. A csatorna a népszerű lett a Sway In The Morning show-ban is ahol Sway Calloway házigazda mutatta be.

A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok legfrissebb jelentése szerint körülbelül 374 329 fertőzött eset fordul elő az Egyesült Államokban, és az otthoni elszigetelést minden eddiginél jobban ösztönzik. A zene segít megőrizni önmagunkat az önkéntes karantén ideje alatt, hallgassátok ti is.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now