AKTUÁLISHÍREK

13

DMX vendég volt Tory Lanez nemrégiben felállított karantén rádió show-jában az Instagram Live-on, ahol megerősítette, hogy dolgozik az új albumán.

Noha X ideje rövid volt, a kanadai rapper nem győzte dicsérni X-t minden eredményéért, mondván: „Itt mindenki a rajongód. Kibaszottul szeretünk mindent, amit tettél a Hip Hopért."

„Kész vagyok újra megtenni” - válaszolta X. Itt vagyok Nashville-ben, dolgozom az albumon. A zene nem áll meg!"

Lanez ezután megkérdezte, hogy X rappel-e egy verset a közelgő projektből, de azt mondta: „Meg lehet kérdezni, de valószínűleg nem fogok”. Ezután megkérte Troy, hogy az ő rá jellemző morgást hadd hallja a közönség és miután a kérésének eleget tett teljes ováció tört elő a riporterből.

X évek óta folyamatosan harcol a kábítószerrel és nemrégiben újabb szintet lépett a rehabilitációban. A Rememption of the Beast albuma óta, ami 2015-ös nem adott ki újabb projektet, és 2018-ban nem fizette be adótartozását és ezért kis időre le is csukták, de azt mondta, hogy nagy várakozással tekint a további zenék készítésére.

Szabadulása után új megállapodást írt alá a Def Jammal, és újra kapcsolatba lépett a régi társával, Swizz Beatzzal.

Tavaly X visszatért a színpadra, miután befejeződött a rehabilitációja. Egy Las Vegas-i éjszakai klubban zajló show során X erőteljes üzenetet továbbított a közönségnek, mondván: „Amikor elbuksz, térj vissza. Itt mindenki valamilyen szaron ment keresztül, ami nehéz volt, de tudod mit? Soha nem tudhatod, mit akar Isten tenni érted, amíg nincs szüksége rá, hogy tegyen is valamit érted."

"- Nem fogod tudni, hogy hajlandó-e felkarolni téged, amíg el nem esel. Nem fogod tudni, hogy hajlandó-e segíteni az utat megtalálni, hacsak nem tévedsz el.”

X még nem árulta el, hogy mikorra tervezi az album kiadását, de remélhetőleg hamarosan.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now