AKTUÁLISHÍREK

4

R. Kelly R&B énekes szerdán leült Gayle King-el a CBS This Morning műsorában, hogy beszéljen a három évetizede tartó szexuális és fizikai bántalmazás vádjairól.


A beszélgetés tetőfokán, Kelly felállt, és elkezdett kiabálni.

"Hagyd abba. Nem is csináltam ilyet! Ez nem én vagyok! Én küzdök az f*cking életemért! Ezzel a sh*t-vel meg akartok ölni engem?! - kiáltotta Kelly. - Harminc évet adtam nektek a f*cking karrieremből! - Harminc éves a karrierem, és megpróbáltok tönkre tenni!

Robert Sylvester Kelly (polgári nevén) azt mondta: "Ez nem a zenéről szól! Megpróbálok kapcsolatot létesíteni a gyerekeimmel, és nem tudom megtenni! Csak nem akartok hinni az igazságban! Nem akarod elhinni!"

A "Bump n 'Grind" előadóval szembeni állításokat a Lifetime's Surviving R. Kelly januárban történő szellőztetése után visszahozták a nyilvánosság tudatába. Több mint 50 személy nyilatkozott ellene - köztük Kelly családtagjai, állítólagos áldozatai és kulturális kritikusai -, akik az énekes feltételezett vétkes éveiről beszéltek.

 

A széles körben nyilvánosságra hozott program eredményeként a #MuteRKelly kampány miatt a művész kénytelen volt elhagyni az RCA Records / Sony Music kiadóit.

Kellyt nemrégiben letartóztatták, és 10 rendbeli szexuális bántalmazást vertek rá. Az ügyészek azt állítják, hogy a bűncselekmények 1998 és 2010 között a 13 és 16 év közötti kiskorúakkal történt. Kelly azt állítja, hogy ártatlan.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now