AKTUÁLISHÍREK

11

Chris Brownt elválasztotta fiától a koronavírus utazási tilalma

A koronavírus kitörése sok családot érint, köztük Chris Brownét is.

A COVID-19 világjárvány elleni küzdelem során bevezetett utazási korlátozások elválasztották 4 hónapos fiától, Aeko-tól az énekest. A Hollywood Life szerint Aeko édesanyja, Ammika Harris januárban utazott a házaspár fiával Németországba, de Chris nem tudja meglátogatni Donald Trump elnök utazási tilalma miatt. Emellett Európa lezárta határait, hogy lelassítsa a koronavírus terjedését.

"Ez Chris-nél nem könnyű, mert jelenleg nem tudja pontosan, mikor fogja újra látni a fiát" - mondja egy forrás. „Először az Egyesült Államok utazási tilalma miatt, és most az EU teljesen bezárta határait, így legalább egy hónapig nem mehet oda és nem látogathat el hozzá. Ez durva.

De Chris megpróbál optimista maradni, és a technológiának köszönhetően kapcsolatba lépett vele. "Chris mindent megtesz, hogy erős maradjon" - teszi hozzá egy forrás. „FaceTimes Ammikával, és így láthatja Aeko-t. És egész nap videókat és képeket küld neki.

A kitörés előtt Ammika Németországban volt munka céljából, ahol modellkedett a Fashion Nova modellnél. Anyja az országban is él. Ammika folyamatosan beszámol Chris-nek fiuk életéről azáltal, hogy fényképeket tesz közzé a közösségi médiában.

Az amerikai lakosoknak megengedik, hogy visszatérjenek Európából, teszem hozzá, hogy ez a folyamat bonyolult. Ugyanis az amerikai utazóknak el kell repülniük 13 előre jóváhagyott amerikai repülőtér egyikére, ahol átvizsgálják őket. Ha a koronavírusra pozitív eredményt mutatnak, nem engedik tovább őket és vissza az országba. De ha visszatérnek, 14 napig karanténba kerülnek.

Eközben Chris önkéntes karanténba vonult a kaliforniai Tarzana-i otthonában, és az összes kaliforniai rajongóit is arra kérte, hogy maradjanak otthon ha tehetik. A hét elején egy fényképet posztolt magáról a garázsában, amikor egy tál zabpelyhet evett magányosan a karantén alatt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now