AKTUÁLISHÍREK

16

Beyoncé kezdeményezése számos szervezettel társult, hogy a COVID-19 mentességet nyújtson mentális wellness szolgáltatások formájában az alapvető fontosságú munkavállalók számára.

Beyoncé kezdeményezése 6 millió dollárt adományozott mentális wellness szolgáltatások nyújtására a veszélyeztetett alapvető fontosságú munkavállalók számára a koronavírus járvány idején. A Beyoncé által alapított jótékonysági szervezet a BeyGOOD együttműködésben áll a Twitter vezérigazgatóval, Jack Dorsey #startsmall-al és az UCLA-val, hogy 6 millió dollár finanszírozást nyújtson a mentális wellness szervezetek számára. A BeyGOOD összeállt a Mentális Betegségek Nemzeti Szövetségével (NAMI) is az olyan szervezetek támogatása érdekében, mint az Egyesült Memorial Medical Center, az Élet Kenyere és a Mathew 25-el, hogy wellness-támogatást nyújtsanak a létfontosságú munkavállalók számára olyan városokban mint Houston, New York, Detroit és New. Orleans.

"A Beyoncé BeyGOOD felismeri a COVID-19 világjárvány idején az alapvető fontosságú munkavállalókra nehezedő óriási mentális és személyes terheket" - olvasható egy hivatalos nyilatkozatban a Beyoncé weboldalán. Nélkülözhetetlen foglalkozások mentálhigiénés támogatásra és személyes wellness gondozásra van szükségük, beleértve a tesztelést és az orvosi szolgáltatásokat, az élelmiszer-ellátást és az élelmiszerek szállítását, mind a válság alatt, mind azt követően." Beyoncé korábban arról beszélt, hogy a koronavírus aránytalanul nagy mértékben befolyásolta az afro-amerikaiakat megjelenése során. Az Együtt otthon megmozdulás különleges előnyt élveztek a múlt hétvégén. "Ez a vírus riasztóan magas arányban ölte meg a feketéket Amerikában" - hangsúlyozta, mielőtt a nézőket arra ösztönözte, hogy védjék magukat, és "ösztönözzék magukat a védekezésre... ez elég pozitív".

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now