AKTUÁLISHÍREK

2

Fif ezen a pénteken tökélyre fejlesztette a trollkodási képességét.

 

A Bravo hálózati show-n, a Vanderpump Rule-en Lala Kent nem kicsit hülye. A konfrontációs karakterként jól ismert, néha átlagos lánynak adja elő magát. és jó hírnévnek is örül a való életben, amikor leüti társait vagy akár más hírességeket a nyilvánosság előtt, de amikor 50 Cent-hez érkezett, nyugodtan mondhatjuk, hogy "tesó ezt ne játsszad".

Ha van valaki, aki időt vesz igénybe a fárasztó ütemtervéből, hogy kicsiny zászlója szabadon repülhessen, ez FIF. Nem számít, mi szerepel a naptárában, ha úgy érzi, hogy valaki tiszteletlen vele, akkor a közösségi médiát a saját trolling játszóterévé változtatja. Egy hónappal ezelőtt Fifty folytatta a Power kiadását. Miután a rap mogul lerendezte Emmett-et online, Emmett, Lala vőlegénye megpróbált kibékülni vele. Ez nem működött túl jól, de miután Emmett állítólag visszafizette a rappernek amivel tartozott, minden jóra fordult az otthoni fronton.

Sajnos valakinek át kellett volna adnia Lalának ezt az üzenetet, mert nemrég készített egy interjút, ahol megemlítette, hogy kiállíthatják a számlát arról, hogy miként "döngette" 50 Cent egoját. Ez nem túlságosan érdekelte a rappert, de nem szívesen hallotta, hogy a nő megemlíti a nevét. Korábban 50 Cent megosztott néhány olyan hozzászólást, amelyek a valóságos sztárokat célozta meg, de egyáltalán nem feljetette el, hogy Péntek 13.-án széttrollkodja Lala arcát is.

Itt van egy amit körülbelül egy órával ezelőtt osztott meg.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now